Haberler

Çtso Yönetimi Ayvacık'ta Üyeleri Ziyaret Etti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Odanın Ayvacıklı üyeleriyle buluşarak, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Odanın Ayvacıklı üyeleriyle buluşarak, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ayvacık Çamlık Tesisleri'nde ÇTSO üyeleriyle yemekli bir toplantıda bir araya gelen Başkan Bülend Engin, yaptığı konuşmada, "Bizler sizlerin görevlendirdiği kişileriz. Her zaman üyelerimizin yayındayız. Bize vereceğiniz görevleri almak üzere Ayvacık'a geldik. Odamıza ve Yönetim Kurulumuza her türlü sorunlarınızı, önerilerini iletebilirsiniz" dedi. ÇTSO'nun Ayvacık ziyaretine, Başkan Bülend Engin'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Mert Mildon, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Özkurnaz, Güven Barış Yüksel, Emin Aydoğan, Hikmet Sezen, Ahmet Selçuk Erdoğan ve Genel Sekreter Sema Sandal katıldılar.

ÇTSO Yönetim Kurulu, üyelerle toplantı öncesinde Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin'i ziyaret etti. Ziyarette Ayvacık Belediyesi'nin Mezbaha ve Et Borsası projesi görüşüldü. Ayvacık'ın organik hayvancılıkta bölgenin önde gelen merkezlerinden biri olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şahin, proje için belediye olarak atık su arıtma tesisi gibi altyapı gereksinimlerinin hazır olduğunu söyledi. ÇTSO'nun da desteklediği Ayvacık Limanı Projesi'ne değinen Belediye Başkanı Şahin, 9 yıllık bir çalışmanın sonunda, limanla ilgili ÇED raporunun alındığını ve önümüzdeki dönemde ihalesinin yapılacağını belirtti. Şahin, "Ayvacık'tan gemiye binip, Ayvalık'a gideceğiz, Körfez'i dolaşmayacağız. Ayrıca Edremit Havaalanı'nın uluslararası hale gelmesi bu limanın önemini artırdı. Midilli ile en yakın nokta olarak Ayvacık bir turizm noktası haline gelecek" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Barış Yüksel Edibe Şahin Çanakkale Ayvacık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title