Haberler

Çtso Emıtt Fuarına Katıldı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde düzenlenen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'ndaki Çanakkale standında yerini aldı.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde düzenlenen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'ndaki Çanakkale standında yerini aldı.

Bu yıl 18'incisi düzenlenen EMITT Turizm Fuarı'nda, Çanakkale standı yerli ve yabancı turizm firmalarının temsilcileri ile ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Çanakkale standı, Truva Atı ve Abide tasarımı ile fuarın ilgi çeken noktalarından biri oldu. TÜYAP Fuar Alanı'nda 5 nolu salonda bulunan Çanakkale standında Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi'nin yanı sıra Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi,Çanakkale Turistik Otelciler Derneği, Gestaş, Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği,seyahat acenteleri ile Bozcaada, Gökçeada, Ayvacık, Küçükkuyu standları da yer aldı. Fuarda, aynı zamanda ÇTSO üyesi olan Kolin Otel, Büyük Truva Oteli, Anzak Otel ve Parion Oteli de ayrı stant açtılar.

Fuarda ÇTSO adına Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kansu yer aldı. Mustafa Kansu, ÇATOD ile Limni Turistik Otelciler Birliği'nin TÜYAP Binası'nda ortaklaşa düzenlediği iş geliştirme ve koordinasyon toplantılarının üçüncüsüne katıldı. Fuarda yer alan ÇTSO standında ÇTSO Kongre Fuar Merkezi ve Çanakkale Evi'nin tanıtımı yapıldı. Ayrıca, hazırlanan broşürler ile katılımcılara Çanakkale Yat Limanı, Kruvaziyer Limanı hakkında bilgi verildi. ÇTSO standında konuyla ilgili tanıtım dosyası ve broşürler, turizm profesyonelleri ve vatandaşlara dağıtılırken, kongre turizmi ile ilgili firma temsilcileri ve diğer illerin ticaret ve sanayi odası yetkilileri ziyaret edilerek, tanıtım yapıldı. Fuarda Çanakkale standı katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, fuara katılan Çanakkaleli oteller ve seyahat acentaları da bağlantılar yapmak için görüşmelerde bulundular. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğu Akdeniz Beylikdüzü İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title