Haberler

Çtb'den Geleneksel İftar Yemekleri

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) her yıl ramazan ayında gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeklerinin bu yıl ki ana teması 2016 yılının Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü FAO tarafından Uluslararası Bakliyat Yılı olarak ilan edilmesi oldu.

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) her yıl ramazan ayında gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeklerinin bu yıl ki ana teması 2016 yılının Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü FAO tarafından Uluslararası Bakliyat Yılı olarak ilan edilmesi oldu.

Çanakkale Ticaret Borsası Gelibolu'da verdiği ilk iftar yemeğine; Gelibolu Kaymakamı Oktay Çağatay, Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, Vergi Dairesi Müdürü Osman Ercan Aydın, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özen, Genel Sekreter Hüseyin Çakmak Gıda, Tarım İlçe Müdürü Özgür Zeybek, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra komitesi Başkan Yrd. Ali Rıza Yüzügüler, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra komitesi üyeleri Sadiye Yüzügüler ve Kadriye Erol, İlçe Müftüsü İbrahim Özler, Ziraat Odası Başkanı Atilla Erarslan, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkan yardımcısı İzzet Arıcı, Meclis Katip Üye Ahmet Uzun, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salamon Halyo, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Yıldırım, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Zakir Tanrıkulu,Genel Sekreter Sevcan Elver,Gelibolu, Bolayır, Evreşe Tarım Kredi Kooperatif Müdürleri ve temsilcileri, Gelibolu TMO temsilcileri, Gelibolu Yağlı Tohumlar Tarım Satış Koop. Müdür ve çalışanları, Borsa üyeleri, muhasebecileri ve basın mensupları katıldı.

Yemek sonrasında bir konuşma yapan Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, " Borsamızın geleneksel hale getirdiği, hem üyelerimizle kaynaşmanın sağlandığı hem de hasat sezonunu, sorunlarımızı çalışmalarımızı gözden geçirme imkanını bulduğumuz iftarlarımızın ilkini bu yıl Gelibolu ilçemizde gerçekleştiriyoruz. İftar programımıza teşrif eden başta Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız olmak üzere katılan tüm yetkililerimize, üyelerimize ailelerine çok teşekkür ediyorum, hoş geldiniz diyorum. Çanakkale Ticaret Borsası olarak yapılan faaliyetler ile ilgili de bilgilendirme yapan Başkan Üzen; Ticaret Borsası olarak bizler üyelerimizin sektörlerinde gelişmelerini sağlamak için uygun ortamlar hazırlamak ve bölgemizin ekonomisini geliştirmek amacıyla ülkemizde ve dünyada Çanakkale'mizin, firmalarımızın ve markalarımızın en iyi şekilde tanıtımını yapmaya çalışmaktayız. Bu çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum örgütlerimize ve değerli üyelerimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum" dedi.

İftar yemeğinin sonuna doğru masaları dolaşarak herkese teşekkür eden Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ve Yönetim Kurulu üyeleri misafirler ile sohbet ederek, sorunlarını dinleyip görüş alışverişinde bulundular. İftar yemeği yapılan yemek duası ile son buldu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Birleşmiş Milletler Ercan Aydın Çanakkale Gelibolu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title