Haberler

Crystal Cruises, İstanbul ve Kuşadası Limanlarına Gelmeyecek

Güncelleme:

ABD-Los Angeles merkezli Crystal Cruises adlı gemi turu şirketi, Nisan'da uğramayı planladığı İstanbul ve Kuşadası limanlarını sefer listesinden güvenlik gerekçesiyle kaldırdı.

İstanbul Sultanahmet'te yaşanan canlı bomba saldırısının Türkiye turizmine olumsuz yansımaları devam ediyor. Amerikan Crystal Cruises, yolcularının güvenliğini sağlamak amacıyla güzergahlarında değişiklik yaptıklarını açıklayarak, bu yıl Türkiye'ye uğramayacaklarını bildirdi.Crystal Cruises şirketine ait Crystal Symphony gemisinin 24 Nisan'da İstanbul'a, 1 Mayıs'ta da Kuşadası'na uğraması planlanıyordu.

TÜRKİYE'DEKİ DURAKLAR YERİNE YUNANİSTAN'A GİDECEK

Ancak yolcuların güvenliğini riske atamayacaklarını belirten şirket yetkilileri, bu duraklar yerine Yunanistan'a gidileceğini açıkladı.

CRYSTAL ESPRIT'İN TURLARI DA İPTAL EDİLDİ

Şirketin yeni lüks yatı Crystal Esprit ile Nisan ve Kasım aylarında gerçekleştirilmesi planlanan turların da iptal edildiği belirtildi.

"RİSK ALAMAYIZ"

Habertürk'te yer alan bilgiye göre, konuyla ilgili açıklama yapan Crystal Cruises Kurucusu ve CEO'su Edie Rodriguez, "Misafirlerimizin güvende olması ve bu konuda kuşku yaşamamaları en önemli önceliğimiz. Bu konuda risk alamayız" şeklinde konuştu.

PAC Group Cruise Bölümü Başkanı Mihail Feldman, Premium hizmet sunan Crystal Cruises şirketinin turlarının çok pahalı olmadığını söyledi.

"RUS PİYASASINI ETKİLEMEYECEK"

Neptun Cruise Merkezi İcra Direktörü Olga Yeliseyeva ise Crystal Cruises şirketinin güzergahlarını değiştirme kararının Rus piyasasını etkilemeyeceğini ifade etti.

Güvenlik garantisi olmadığı gerekçesiyle, 23 Aralık'ta alınan kararla yaklaşık 90 geminin 2016'da Türkiye durakları iptal edilmişti. Bu kararın küçük şirketler tarafından alındığına dikkat çeken Olga Yeliseyeva, "Türkiye turlarının yapıldığı ilkbahar-yaz sezonuna yakın büyük şirketler de bu ülkedeki durakları iptal etmeye başlayacak" dedi.
Şirketlerin bu kararı, özellikle İstanbul Sultanahmet'teki 10 Alman turistin öldüğü canlı bomba saldırısı sonrasında aldığı düşünülüyor.

Kaynak: tr.sputniknews.com

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Sultanahmet Kuşadası İstanbul Türkiye Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (22)

çetin kaya:

geldiklerinde liman karaköy salı pazarı para harcaması yok adamlarda gemi tam pansiyon gemide yiyip içiyorlar kapalı çarşıdan simit alıp gemiye gidiyorlar yahu istemez

47
11
yanıtYanıtla
AKP:

Ac kalacagimiz günler yaklasiyor turzimden artik karnimiz doymayacak dualarla doyacagiz.

24
7
yanıtYanıtla
antiyobaz:

BEN olsam bende gondermem , adamlarin yoneticilerinde insan kiymeti var oyle kendi insanini olsun diye biryerlere gondermez Mavi marmarada oldugu gibi sonra olduren ulkeyle kanki oluyorlar ama bizim balik hafizalilar her zamanki gibi unutuyorlar.

28
0
yanıtYanıtla
aaa:

Sen olsan sen hemen bu ülkeyi terk et ve laik oldugun yere git paşa gönlün bilir ve bu haberleri bile okuma ve yorum dahi yapma sen gercek degilsin

yanıt2
yanıt6
@@@AGA:

LAN ARKADAS ANLAMIYORUM, RUSLARA ALMANLARA SATTIKLARI TATILI KENDI INSANLARINA IKI ÜC KATI FAZLASINA SATIYORLAR. BETER OLSUNLAR

23
1
yanıtYanıtla
EDİP:

DESENE DAHA AZ PİSLİK GELECEK!

6
16
yanıtYanıtla
ÖMER:

canlarını neden riske atsınlarki din adına katliamların yapıldıgı müslümanların ülkeleri tehlikeli olmaya devam ediyor

22
0
yanıtYanıtla
MAHONİ:

ÇOK TA TINN

6
13
yanıtYanıtla
ÖMER:

çokta önemliydi reis arapları getirir bize yeter de artar bile

6
11
yanıtYanıtla
vallahi doğrudur:

aman gelmesinler hiç bir turizm acenteside gelmesin bu kuş adası sahil kesimi yerliyi nerdeyse kovuyordu beter olsun ecnebi hayranları. . bizde gitmiyelim açlarından gebersinler

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title