Haberler

Cruzeiro, Alex de Souza'ya Jübile Düzenleyecek

Güncelleme:

Bezilya Ligi ekiplerinden Cruzeiro, Fenerbahçeli efsane Alex de Souza için jübile maçı düzenleyecek.

Cruzeiro, eski Fenerbahçe kaptanına özel bir jübile maçı düzenleyecek.

Futbolu Coritiba'a bırakan, ardından Coritiba ile Palmeiras kulüplerinin ayrı ayrı veda maçları organize ettiği Alex de Souza ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı...

JÜBİLE MAÇI DÜZENLENECEK

Milliyet'in haberine göre, eski Fenerbahçe kaptanının formasını giydiği kulüpler içerisinde yer alan Cruzeiro da, efsane futbolcu için bir jübile maçı düzenlemeye karar verdi.

2000-2004 yılları arasında formasını giydiği Cruzeiro'da hem lig hem de Libertadores şampiyonlukları yaşayan Alex'in veda maçına, kulübün eski efsane oyuncularının davet edileceği belirtildi.

Alex'in konuyla ilgili yarın bir basın toplantısı düzenleyeceği ve 27 Haziran'da yapılması düşünülen karşılaşma ile ilgili detayları açıklayacağı ifade edildi.

O KADRODAN 6 FUTBOLCU TÜRKİYE'YE GELDİ

Cruzeiro'ya altın çağını yaşatan o takımda Alex de Souza'nın yanı sıra, Türkiye'de değişik kulüplerde forma giyen Felipe Melo, Marcio Nobre, Edu, Cris ve Maldonado da yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Palmeiras Milliyet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Evlad-ı OsmaniyemobilWeb@haberler.com:

Bir Gs li olarak bu adama benim bile jübile yapasim geliyor.Cruzeiro fenerbahceyle alexe jübile maçı xapsa kötümü olurdu.Alex sen jem futbolcu hemde insan olarak Türkiyeye gelmis en adam yabancilardan birisin...

17
1
yanıtYanıtla
tasoMobil-ANDROID:

TÜRKİYE YE GELEN EN BÜYÜK FUTBOLCU..

10
6
yanıtYanıtla
Frame 002Mobil-IOS:

Sanırsın ronaldo, her ay jübile yapıyor

2
10
yanıtYanıtla
hasanmobilWeb@haberler.com:

Aziz gitsin bu adamı fenerde jübile yaptırsınlar bir gol daha atıp aykutuda geçer tüm pislikler temizlenir

3
0
yanıtYanıtla
VEFASIZLARIN CEZASI BU DÜNYADA:

aziz başkan Alex konusunda kendi ipini çektin hem futbol oyunu çöktü, başarılar bitti, hem de yaptığın vefasızlık ve ersun hoca konusunda işbilmezlik seni, sen de FB yi bitirdin

3
0
yanıtYanıtla
anahtarMobil-ANDROID:

kralex

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bır fb lı olarak senı kutluyurum gercekten alex buyuk futbolcuydu tabıkı de hagı de oyle

1
0
yanıtYanıtla
balatlı turgay:

eeeeyyyyyy aziz yıldırım artık defol git te f. b. ileride sana saygı duysun yoksa seni her andıklarında naletliyecekler yeter artık düş f. b. nin yakasından sende bırazcık gurur onur varsa hemen istifa et bırak bu işi yeter artık bu çamianın senden çektiği

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title