Haberler

Cristiano Ronaldo'ya Özel Tasarlanan Krampon Serisi Tanıtıldı

Güncelleme:

Nike onun başarısını "Savage Beauty" ismini verdiği ilk tasarım ile başlayan ve gelecek sezonlarda sürecek 7 farklı Mercurial Superfly CR7 kramponlarıyla kayıt altına alıyor.

Kariyerinde attığı 500'den fazla gol ve kazandığı üç Ballon d'Or ödülüyle hem kulübü hem de ülkesinin tüm zamanlarda en skorer oyuncusu olan Cristiano Ronaldo tarih yazmaya devam edecek. Nike, Ronaldo için tasarladığı yeni Mercurial Superfly CR7 kramponları serisinin ilki olan "Savage Beauty" isimli tasarımı tanıttı.

Portekiz'de volkanik bir ada olan ve oyuncunun doğduğu Maderia'dan alan krampon, üzerinde lavlardan esinlenen baskısıyla Nike'ın bugüne kadar tasarladığı en girift baskılardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Mederia'nın her zaman kalbinde olacağını belirten Ronaldo, adasını dünyanın her yerinde temsil etmekten mutluluk duyduğunu ve bunun muhteşem bir duygu olduğunu söyledi.

Nike'ın Genel Merkezi'nin, Montebelluna ve İtalya'daki zanaatkârlar arasındaki işbirliği sonucu tasarlanan ve parmak ucundan topuğa kadar uzanan enerjik ve altı renkli grafik Ronaldo'nun hızını vurguluyor. Orta kısımdaki ekstra renk tasarıma parlaklık katarken, topuğun yan tarafında yeni ve daha küçük bir CR7 logosu yer alıyor.

CR7 Bölüm 1: Savage Beauty krampon ve giyim koleksiyonu Kasım ayının ilk haftasında Türkiye'de olacak. Serinin ikinci bölümü ise 2016'da ortaya çıkacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nike Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title