Haberler

    Cristiano Ronaldo Lig ve Avrupa'da 254 Maçta 264 Gol Attı

    Cristiano Ronaldo Real Madrid'le çıktığı 254 maçta 264 gol atma başarısı göstererek gol atmakta ne kadar yetenekli olduğunu istatistiklerle de kanıtladı.

    Cristiano Ronaldo gollerine iststistikçiler de onu takip etmeye devam ediyor.

    Whoscored.com adlı sitenin Opta verilerine dayanarak yayınladığı bir grafikte Cristiano Ronaldo'nun gol sayısında oynadığı resmi maç sayısını çoktan geçtiğini gösteriyor. Sitenin İspanya Ligi, Kral Kupası, İspanya Süper Kupası, Avrupa Süper Kupası ve Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını baz aldığı grafikte Ronaldo'nun toplam 254 resmi maça çıktığını ve bu maçlarda 264 gol atma başarısı gösterdiğini belirtti.

    Yapılan grafikte Ronaldo'nun 264 golü hakkında istatistikler de yer alıyor. Ronaldo attığı 264 golün 169'unu sağ ayağıyla, 42'sini sol ayağıyla, 28'ini de kafasıyla attı. Sadece La Liga ve Şampiyonlar Ligi baz alınarak yapılan gol grafiğinde de Ronaldo'nun farkı ortaya çıktı. Portekizli oyuncu bu iki turnuvada attığı 239 golün 197'sini ceza sahası içinden 42'sini de ceza sahası dışından kaydetti. Bu gollerin 23'ü serbest vuruştan, 44'ü de penaltıdan geldi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Real Madrid İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title