Haberler

Çözüm Sürecine Odaklanacağız"

Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Ademhan: "Yeni dönemde çözüm süreci ve demokratikleşmeye odaklanacaız"

Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan, çözüm sürecine odaklanan bir sivil toplum kuruluşu olacaklarını söyledi.

Yeni seçilen Anadolu Birliği Derneği yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Genel başkanlığa seçilen Ademhan, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birliği ve kardeşliği için çalışacaklarını belirtti.

İzmir'in en büyük sivil toplum örgütleri arasında yer aldıklarını kaydeden Ferhan Ademhan, 23 kişilik yönetim kurulunda farklı dil, din ve etnik kökenden oluşan renkli simalarıan bulunduğunu ifade etti.

Ademhan, şunları söyledi:

"İzmir'de olan onlarca sivil toplum örgütüyle, hemşeri derneğiyle koordineli çalışıyoruz. Anadolu Birliği Ege'nin en büyük düşünce kuruluşudur.  Alanlarında deneyimli, birikimli bir ekip kurduk. Türkiye'deki sosyal, siyasal, demokratik gelişmeleri yakından izleyen, yorumlayan, bu konuda stratejiler üreten, siyasal sistemimize düşüncelerini raporlandırabilen bir ekiple yola çıktık. Önceliğimiz demokratikleşme ve çözüm süreci olacaktır. Ülkemizin önünü açan açılımlara odaklanacağız." - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Ferhan Ademhan Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title