Haberler

    Cosocialnetwork Business Event

    Sizler için hazırladığımız etkinliğimiz ' 2. Firma Tanıtım Gecesi', 16 Şubat Perşembe saat 19.30'da İstanbul'un gözde mekanlarından Blush'da yapılacaktır.

    Sizler için hazırladığımız etkinliğimiz ' 2. Firma Tanıtım Gecesi', 16 Şubat Perşembe saat 19.30'da İstanbul'un gözde mekanlarından Blush'da yapılacaktır.

    Co-Social Network etkinlikleride amacımız, sizlerin yeni insanlarla tanışıp iş gelişiminize katkıda bulunmak, iş ortaklıkları, kariyer fırsatları sağlamak ve Co-Social Network ile çevrenizi, kişisel network'ünüzü genişletmek için yardımcı olmaktır .

    Firma Tanıtım Gecesinde, Firma sahiplerine, 3~5 dakika arasında, geçmişten bugüne yaşadıkları tecrübeleri ve kendilerini tanıtma fırsatı veriyoruz. Bu etkinlikteki amacımız, firma tanıtımı ve işe yarayabilecek yönlendirmelerde hız kazandırmaktır.

    19: 30-01: 30 arası tanışma, kartvizit değişimi, network sohbeti olacak.

    16 Şubat Perşembe Günü sizler ile bir arada olmaktan mutluluk duyarız.

    Programımız,

    19: 30' da başlayıp tanışma, kartvizit değişimi, tanıtımlar ve sohbet ile 11.30'dan sonra DJ'nin enerjik müzikleri eşliğinde dans edeceğiz. 01: 00'a kadar sürecektir.

    Giriş: 50 TL (1 içki dahil)

    Kredi karti ile ödeme seçeneği vardır .Giriş Ücreti karşılığında alacağınız ticketla kırmızı,beyaz, rose şarap içki çeşitllerinden yararlanabileceksiniz. Krudite ve sınırsız çerez ikrami olucak .

    Lütfen kartvizitlerinizi getirmeyi unutmayınız O

    İletişim : 0532 271 00 68

    İstpark veya citys avm park edebilirsiniz .

    Teşvikiye caddesi Atiye sok No: 7/2 Nişantaşı/

    Tel: 0212 343 24 35

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title