Haberler

Coşkun: Teröre Karşı Birlik Vakti

Güncelleme:

Eğitim-Bir Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun, "Vatanını, milletini hain saldırılara karşı korumak için şehit olanları bir kez daha rahmetle anıyor; milletimizin birliğine, dirliğine kasteden teröristleri ve onları destekleyenleri lanetliyoruz" dedi.
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir Sen) Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun, Hakkari'de hayatını kaybeden güvenlik güçleriyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan saldırıyı kınayan Coşkun, "Hakkari başta olmak üzere bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain saldırıları kınıyor, şehit olan güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Hain saldırılar, Türkiye'ye, Türkiye'nin bütünlüğüne, milletimizin huzur ve güvenliğine yapılmıştır" dedi.

'BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR'
"Son dönemde yoğunlaşan terör saldırıları, terör örgütlerinin son çırpınışları ve yok oluş feryatlarıdır" diyen Coşkun, "İçeriden ve dışarıdan beslenen terör örgütlerinin, haince planları ve amaçları ne olursa olsun, 78 milyonun hep birlikte geleceğe yürüyüşünü engelleyemeyecektir. Türkiye'nin önünü kesmek, milletimizin moralini bozmak, kardeşlik hukukunu bitirmek için saldırılar yapan terör örgütleri hedeflerine ulaşamayacak, gelecek umudumuzu söndüremeyecektir. Gün, içeriden ve dışarıdan beslenen terör örgütlerine, teröre; küresel şer şebekelerinin kanlı senaryolarında rol alan figüranlara karşı topyekûn el ele, omuz omuza olma günüdür" ifadelerini kullandı.

İSLAM KARDEŞLİĞİ
Teröre karşı durmanın İslam kardeşliğinden geçtiğini vurgulayan Coşkun, sözlerini şöyle tamamladı: "Gün, Türkiye'nin, milletimizin ve Müslüman coğrafyanın kandan, emperyalizmden, sömürüden, zulüm ve terörden arındırılması için birlik olma; terör örgütlerine, terör örgütlerine silah dahil lojistik destek veren yabancı güçlere, eli kanlı terör örgütlerinin reklamını yapanlara karşı ortak hareket etme, bin yıllık desende, 1400 yıllık İslam kardeşliğinde buluşma günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle, vatanını, milletini hain saldırılara karşı korumak için şehit olanları bir kez daha rahmetle anıyor; milletimizin birliğine, dirliğine kasteden teröristleri ve onları destekleyenleri lanetliyoruz." (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Yaşam Güncel Güncel Haberler

title