Haberler

Coşkun Sabah ve Nihat Akçer'den Muhteşem Konser

Konyaaltı Belediyesi'nin düzenlediği ramazan etkinlikleri, sevilen ses sanatçısı Coşun Sabah'ın konseriyle başladı. Nihat Akçer ve sazendeleri ise Antalyalılara unutulmaz bir 'Eyvan Gecesi' yaşattı.

Konyaaltı Belediyesi'nin her yıl düzenlediği Ramazan etkinlikleri, Konyaaltı'nda yaşanmaya devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda düzenlenen etkinlikler sevilen ses sanatçısı Coşkun Sabah konseriyle başladı. Çocuk gösterileri ve bir birinden renkli yarışmaların ardından sahne alan Coşkun Sabah, Anılar, Bu Bizim Hikayemiz, Bir Gülü Sevdim, Hatıram olsun gibi yıllara kazınmış o unutulmaz şarkılarını Antalyalılar için seslendirdi.

Her Cuma ve Cumartesi günleri bir birinden değerli sanatçıların konserleriyle renklenen Ramazan ayının sekizinci günün de ise Nihat Akçer ve sazendeleri unutulmaz bir 'Eyvan Gecesi' ile Antalyalılarla buluştu. Diyarbakır yöresine ait şarkıları seslendiren Nihat Akçer, muhteşem sesiyle dinleyenleri mest etti. Zaman zaman söylediği hareketli Türkülere ise Antalyalılar coşkuyla eşlik etti.

Konserleri vatandaşların arasında izleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan etkinliklerinin her yıl Konyaaltı'nda büyük ilgi gördüğünü söyledi. Konser sonrasında Başkan Böcek, Ramazan ayının huzur ve mutluluk getirdiğini belirterek, bu ayın eşsiz güzelliklerini yine Konyaaltı halkıyla birlikte yaşamak istediklerini söyledi. Ramazan ayı boyunca her Cuma ve Cumartesi günleri biri birinden değerli sanatçıları ağırlayacaklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Ramazan'ın tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini diledi. Muhittin Böcek konuşmasının ardın sanatçılara çiçek takdim ederek, teşekkür etti.

Konyaaltı Ramazan etkinlikleri 11 Temmuz Cuma günü Bahadır Özüşen, 12 Temmuz Cumartesi günü ise İlke Türkdoğan konserleriyle devam edecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek Coşkun Sabah Konyaaltı 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title