Haberler

Coşkun Sabah: Burada Olmak Bize Yakışmadı

Güncelleme:

Coşkun Sabah'ın 19 yıllık eşi Ceyda Sabah'ın açtığı boşanma davasında mahkeme, sanatçının bütün gayrimenkullerine tedbir koydu. Sabah "Burada olmak bize yakışmadı" dedi.

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah ve eşi Ceyda Sabah'ın boşanma davası önceki gün görüldü.

Ceyda Sabah, 19 yıllık kocasının kullandığı telefona geldiğini iddia ettiği aşk mesajı nedeniyle İstanbul Aile Mahkemesi'ne 2 milyon liralık tazminat istemli boşanma davası açmıştı.

İstanbul Aile Mahkemesi'nde dün ilk kez yapılan duruşmaya Coşkun Sabah katılırken, eşi Ceyda Sabah gelmedi.

"BURADA OLMAK BİZE YAKIŞMADI"

Yaklaşık 15 dakika süren duruşmada, Coşkun Sabah'ın bütün gayrimenkullerine tedbir konuldu. Hakim, davayı ise 22 Nisan tarihine erteledi. Duruşma sonunda basın mensuplarına açıklama yapan Coşkun Sabah, "Keşke böyle olmasaydı. Her şey ortada. Ben boşanmak istemiyorum. Burada olmak bize yakışmadı." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Coşkun Sabah İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Altug:

bekarken bile insanin yamuk bi isi olmayacak. . Allah herkesi ahlaksizliktan uzak eylesin. . .

18
1
yanıtYanıtla
bir kadın:

sanki bu kadın zaten boşanmak istiyor ama yolu yordamını bulamıyordu ve bu mesaj olayı bahanesi oldu gibi geliyor bana. değişik bi şekilde hiç mutu görünmüyor beraberlerken bile.

9
1
yanıtYanıtla
İstanbul aşığıMobil-IOS:

Bunu böyle bir adama nasıl yapacak. Gerçekten de hiç yakışmadı. Ama böylesine ısrar eden bir kadın içinde intahar edilmez. Umarım coşkun bey böyle saçmalık yapmaz.

5
2
yanıtYanıtla
M.burakMobil-IOS:

Çok ayıp oluyur böyle bir sanatçıya hakaret etmek kul beşerdır. Düşmez kalkmaz bir allahtır. Kimse sütten çıkmiş ak kaşık değildir.yengemizin affetmesini tüm kalbimle diliyorum ne olur yuvanızı yıkmayın.

1
2
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

birde mutlu evlilik pozları veriyorlardı. güzel evlenmeye, çıkmaya inanmıyorum bu tipler yüzünden, evlenmeye çıkmaya değmez.

1
0
yanıtYanıtla
AKPLİ YOBAZ:

birazda bize versin

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title