Haberler

Coşkun Sabah: Boşanırsam İntihar Ederim

Güncelleme:

Önceki akşam aile dostlarıyla yemekte görüntülenen ünlü sanatçı Coşkun Sabah, eşiyle boşanacağı dedikodularına açıklık getirerek "Ayrılırsak intihar ederim" dedi.

Coşkun Sabah Nişantaşı'nda aile dostlarım dediği bir çift ile akşam yemeği yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, eşiyle boşanacağı dedikodularına açıklık getirdi.

"EVLİLİK HAYATIMI ÇOK SEVİYORUM"

Mekan çıkışında karşısında basın mensuplarını görünce şaşıran Coşkun Sabah, basın mensuplarının, "Eşiniz ile ayrılma noktasına geldiğiniz yönünde dedikodular var. Bunlar doğru mu?" şeklindeki sorusuna, "Yanımda bulunan kişiler benim aile dostlarım, fikir alışverişinde bulunduk, hanımdan izinliyiz. Basında çıkan haberler normalden çok abartıldı. Öyle yazıldığı çizildiği gibi değil. Bu konu hakkında konuşmama kararı aldık hanımla. Şimdi ben konuşursam hanıma da söz hakkı doğar, o yüzden konuşmama kararı aldık. Kısacası haberlerde yazıldığı gibi vahim bir olay yok. Tamamen yanlış anlaşılma var. Ben eşimi, çocuklarımı ve evlilik hayatımı çok seviyorum. Çok güzel giden bir yuvayı yıkmam ve yıkmamaya da kararlıyım" yanıtını verdi.

"AYRILIRSAK İNTİHAR EDERİM"

Eşiyle ayrılmaları durumunda intihar edebileceğini belirten Sabah, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi: "Eeee bunalıma girerim de intihar etme olayını ise evet ben söyledim. Burada çocuklarıma ne kadar önem verdiğimin bir göstergesi olarak söyledim. Ben yalnız yaşamaya adapte olacak bir insan değilim. Ben hayatımda bu yaştan sonra 2. eşimi ve çocuklarımı bulamam, o yüzden onlar benim için hayatın sonudur. Orda bir gerçekte var kinaye de var. Eğer ayrılırsak intihara değer bir hayat yaşarım, belki de intihar ederim bilemiyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Coşkun Sabah Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (5)

simgesa:

Hic gurur yokmu sende ya NE Bu kadar ayaklar altindasin

2
4
yanıtYanıtla
nevin:

Mall bu ya edersen et kimin umurunda acaba benim değil

0
5
yanıtYanıtla
turi:

yıllarca bu millet bu ahnagın şarkılarını dinledi

1
4
yanıtYanıtla
NopeMobil-IOS:

Aciz sey seni

1
3
yanıtYanıtla
BOZKURT:

herşey günlük güneşlikken halkını düşünmeyenleri bu gibi durumlarda ne diye önemsiyorsunuz bizene severken iyide boşanırken derdi bizemi düştü haberde biraz gündemde kalma kokusu var

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title