Haberler

Coşkun Aral Çocuklarla Hayvanat Bahçesinde Foto-safari Yapacak

Gazeteci, Belgesel yapımcısı ve Fotoğrafçı Coşkun Aral, öğrencilerle birlikte 200 dönüm arazide 25 türde toplam 257 hayvanın bulunduğu hayvanat bahçesinde foto-safari yapacak.

Gazeteci, Belgesel yapımcısı ve Fotoğrafçı Coşkun Aral, öğrencilerle birlikte 200 dönüm arazide 25 türde toplam 257 hayvanın bulunduğu hayvanat bahçesinde foto-safari yapacak.

Coşkun Aral, 23 Nisan Pazar günü, Türkiye'nin en geniş alana yayılan hayvanat bahçesi olan Gaziantep Yaban Hayat Bahçesi foto-safari yapacak. Öğrenciler, ülkenin ilk safari parkı bulunan ve 200 dönümlük alanda 25 farklı türde toplam 257 hayvan ile 500 kanatlıya ev sahipliği yapan hayvanat bahçesinde Coşkun Aral yönetiminde fotoğraf çekecek. öğrenciler, "Gaziantep Safari Parkı'nda Çocukların Objektifinden Yaban Hayat" projesi kapsamında fotoğraf çekecek öğrenciler, 23 Nisan 2015'te açılan Safari Parkta eğlenerek, öğrenmenin ve kaliteli fotoğraflar çekmenin keyfini sürecek.

Suriyeli çocuklar da olacak

Coşkun Aral ve ekibinin yönetiminde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi himayesinde gerçekleştirilecek proje kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 10 ayrı ilköğretim okulundan öğrenciler seçildi. Aralarında Suriyeli çocuklarında olacağı toplam 100 öğrenci, 10'ar kişilik gruplar halinde önceden verilecek kısa bir formasyon ve bilgilendirmenin ardından Safari Parkı'na gidecek. Fotoğraf makinaları ve ilave aksesuarlar konusunda yetkili sponsor firma yetkilileri tarafından yapılacak açıklamanın ardından öğrenciler, kendilerine verilecek makinelerle çekim alanlarına dağılacak. Öğrenciler öngörülen süre içinde bireysel veya kollektif çekimler yapacaklar.

Foto-safarinin ardından akşam ise seçici kurul, Türkiye'nin tek safari parkının, çocukların vizöründen tanıtımını sağlayacak sergi ve broşürlerde kullanılacak fotoğraflarını seçip değerlendirilecek.

Etkinliğin değerlendirmesi ise 24 Nisan 2017 günü Gaziantep Büyükşehir Belediye yetkileri tarafından ödüller ve katılımcı sertifikaları dağıtılacağı programda, projeksiyon sunumu eşliğinde gerçekleştirilecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Coşkun Aral 23 Nisan Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title