Haberler

Coş: "Yekvücut Olup Halka Hizmet Edeceğiz"

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a iade-i ziyarette bulundu.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a iade-i ziyarette bulundu. Vali Coş

Karalar'a başarı dilerken, yekvücut olup halka hizmet çabası içerisinde olacaklarını belirtti. Karalar ise Seyhan'ın ve Adana'nın geleceği için Valilik ile uyum içerisinde koordineli çalışacaklarını söyledi.

Zeydan'ı makamında ziyaret eden Vali Coş, Karalar'a başarılar dilerken vatandaşa yönelik yapılacak her türlü güzel ve yararlı çalışmada yerel yönetimlerin yanında olduklarını ifade etti.

Karalar'a başarılar dilerken hep birlikte yekvücut olup halka hizmet etmenin çabası içerisinde olacaklarını söyleyen Vali Coş,

"Bugün Sayın Başkanımıza iade-i ziyarette bulunuyoruz. Özellikle Seyhan, Adana'nın en büyük ilçesi olduğu gibi ülkemizin de en büyük ilçelerinden biridir. Bu büyük ve önemli ilçenin değerli belediye başkanı bizimde zaten iyi dostumuz Sayın Zeydan Karalar'ın bu önemli göreve halkımız tarafından layık görülmesinden ötürü tebrik etmeye ve başarılar dilemeye geldik. Kendisini kutluyoruz. Sağ olsunlar kendisi seçildikten sonra bizleri ziyaret etmişti. Bizde hem iade-i ziyaret, hem de makamında kendilerine ve çalışma arkadaşlarına; Adana'ya, aziz milletimize hizmet yolunda ki yapacakları çalışmalarda üstün başarı dileklerimizi ifade etmek için geldik. Valilik olarak, devletin kurumları olarak yerel yönetimlerimizin vatandaşa hizmet yolunda yapacakları her türlü güzel ve yararlı çalışmaya katkıda bulunmayı asli bir vazife olarak kabul ediyoruz. Hep birlikte yekvücut olup değerli halkımıza hizmet etmenin çabası içerisinde olacağız. Bu düşüncelerle Sayın Başkan Zeydan Karalar'a, çalışma arkadaşlarına ve meclis üyelerine üstün başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise Seyhan'ın önemli sorunları olduğunu ve bu sorunların biran önce çözülebilmesi için valilik ile uyum içerisinde çalışacaklarının altını çizdi. Karalar, "Sayın valimizin ziyareti bizi çok mutlu etmiştir. 30 Mart yerel seçimlerinde halkımız bizi bu göreve layık gördü. İlçemizin önemli sorunları var ve bu sorunların biran önce çözülmesi gerekli. Bu anlamda gerek Valilik gerek Kaymakamlık gerekse devletimiz diğer kurumları ile uyum içerisinde çalışıp Seyhan'a hak ettiği hizmeti getireceğiz" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Avni Coş Zeydan Karalar Seyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title