Haberler

Çorumlu Aboneler Telekom'la Anlaşamadı

Türk Telekom Çorum Başmüdürü Ömer Resul Aksu, 'Şu İşi Tatlıya Bağlayalım' Kampanyası Kapsamında Çorum'da 850 Kişi ile Anlaşmaya Varıldığını Açıkladı.

Türk Telekom Çorum Başmüdürü Ömer Resul Aksu, 'Şu İşi Tatlıya Bağlayalım' kampanyası kapsamında Çorum'da 850 kişi ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Kampanya çerçevesinde sağlanan ödeme kolaylığıyla borçlu abonelere borçlarını ödeme imkanı sunulduğunu belirten Ömer Resul Aksu, kampanyanın tamamlanmasına 15 gün kaldığını ve borcunu ödeyecek abonelerin son güne kalmadan en yakın Telekom Müdürlüğü'ne gitmelerini istedi. Aksu, Çorum'da 11 bin borçlu abone bulunduğunu ve bu abonelerin biran önce borçlarını yapılandırması için Telekom'a gelerek, "Şu İşi Tatlıya Bağlayalım" kampanyasından yararlanması gerektiğini söyledi. Ömer Resul Aksu, "Şuana kadar sadece 850 kişi borçlarını ödemek için müracaat etti. 15 gün süre var. Diğer vatandaşlarımız kindi iyilikleri için borçlarını yapılandırsınlar, bu imkan bir daha sunulmayacak. Gelin geç kalmadın şu işi tatlıya bağlayalım" dedi.

(ES-BÖ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title