Haberler

Yolu Açılan Köylüler Kaymakam ile Türkü Söylediler

Güncelleme:

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde Kaymakam Murat Irgatoğlu, yolu kardan kapanan Karacabey Köyü'nün yolunu iş makineleri ile açtırdı.

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde Kaymakam Murat Irgatoğlu, yolu kardan kapanan Karacabey Köyü'nün yolunu iş makineleri ile açtırdı. Köylülerle sohbet eden Kaymakam Irgatoğlu, muhtarın çaldığı sazla söylenen türkelere eşlik etti.

Kaymakam Murat Irgatoğlu, ilçeye yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan ve kar nedeniyle yolu ulaşıma kapalı olan Karacabey Köyü'ne gitme kararı aldı. İş makineleri kapanan yolu önden açarken, arkadan makam aracı ile birlikte giden Kaymakamı Irgatoğlu da köye ulaştı. 1800 rakımlı köyde bir metreyi bulan kar kalınlığı nedeniyle mahsur kalan vatandaşlar karşılarında kaymakamı görünce şaşırdı.

Bir evde vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Kaymakam Irgatoğlu, daha sonra Muhtar Veysel Sarıtepeci'nin çaldığı bağlama söylenen türkülere de eşlik etti. Kaymakam kapanan yolların en kısa zamanda ulaşıma açılması için de ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karacabey Sungurlu Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title