Haberler

Çorum Vali Yardımcısı Zaman, Görevine Başladı

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesiyle Aksaray Vali Yardımcılığı görevindeyken Çorum’a atanan Fikret Zaman, yeni görevine başladı

Çorum Vali Yardımcılığına Atanan Fikret Zaman, görevine başladı.

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesiyle Aksaray Vali Yardımcılığı görevindeyken Çorum'a atanan Fikret Zaman'ın, yeni görevine başladı.

Çorum'a tayin olduğu için mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Zaman, "Çorum uygarlıklara ev sahipliği yapmış bir ilimiz. Kamu görevlileri olarak bizlerin amacı halkımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Bizlerde Valimiz Sabri Başköy önderliğinde elimizden geldiğince halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz" dedi.

-Fikret Zaman'ın özgeçmişi

Kars doğumlu olan Zaman, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1992 Ordu'nun Gülyalı ilçesinde mülki idare amirliği görevine başlayan Zaman, daha sonra Rize'nin İyidere, Isparta'nın Uluborlu, Bilecik'in İnhisar, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit, Trabzon'un Tonya ve Vakfıkebir ilçelerinde Kaymakamlık, Bingöl ve Aksaray'da Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Fikret Zaman Aksaray Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title