Haberler

Çorum Tso'dan Belediyespor'a Destek

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, Çorum Belediyespor’a destek olmak amacıyla 15 adet kombine kart satın aldı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, Çorum Belediye spor'a destek olmak amacıyla 15 adet kombine kart satın aldı.

TSO yöneticilerinin kombine kartları, düzenlenen öğle yemeğinde takdim edildi. Yemeğe Çorum Belediye spor Kulüp Başkanı Zeki Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kulüp Başkanı Zeki Gül, bugüne kadar en büyük desteği Ticaret ve Sanayi Odası'ndan gördüklerini belirterek, Başkan Çetin Başaranhıncal nezdinde bütün yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kendilerine sağlanan desteğin karşısında teşekkür ve dua etmekten başka ellerinden bir şey gelmediğini ifade eden Gül, "Biz Çorum Belediyesi olarak her ne kadar siyasi bir kurum olsak da Belediye spor'u ve diğer spor kulüplerimizi siyasetin dışında tutuyoruz. Belli bir siyasi görüş ya da belli bir grubun temsilcisi olarak değil, bütün Çorum'un temsilcisi olarak görüyoruz kulübümüzü. TSO yönetim kurulu da farklı görüşlerden insanlardan oluşuyor ve yönetim kurulu üyeleri; söz konusu Çorum Belediyespor olduğunda tek bir görüşte birleşiyorlar. Bu da bizim hedefimize uygun yolda yürüdüğümüzü gösteriyor. Açık, şeffaf ve ilimizin çıkarları lehine yönetim anlayışımızı bundan sonra da sürdüreceğiz. TSO Yönetim Kurulu Üyelerimizi de kulübümüzün birer fahri yöneticisi olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

Gül, TSO'nun bu davranışının, diğer kurum ve kuruluşlara örnek olması temennisinde bulundu.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Çorum Belediyespor'un birleştirici bir güce sahip olduğunu, insanların dil, ırk, mezhep gibi farklılıklar gösterse de tek bir gaye için Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda bir araya gelebildiklerini söyledi. Bu birleştirici etkinin kendisini de çok etkilediğini ifade eden Başaranhıncal, herkesin kendi imkanları dahilinde Belediyespor'a destek olması gerektiğini düşündüğünü belirterek "Belediyespor ilimizi temsil ediyor. El birliğiyle destekleyerek takımımızı bir üst lige yükseltmenin gayreti içerisinde olmalıyız" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çorum Belediyespor Zeki Gül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title