Haberler

Çorum Roman Mahallesi'nde Silahlı Kavgaya 5 Gözaltı

Roman Mahallesi'nde silahlı kavgaya 5 gözaltı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde iki grup arasında çıkan ve silahlarında kullanıldığı kavgaya müdahale eden 2 polis memurunun da aralarında bulunduğu 10 kişi yaralandı. Polis panzerle girdiği mahallede güvenliği sağlarken, biri kadın 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 3 av tüfeği ve 2 tabanca ile uyuşturucu ele geçirildi.

Romanların yaşadığı Hıdırağa Mahallesi'nde dün gece henüz bilinmeyen bir nedenle Ali Ç., ile Aykut E., arasında silahlı çıkan kavgada silahlar çekildi. İki şüphelinin arkadaşlarının da katıldığı silahlı çatışmada Fırat B., Çağatay Ç., Birol K., Bahattin I., Emre Ç., Gökmen G., Onur Ç. ve Ali Ç. yaralandı. İhbar üzerine olaya müdahale etmek için giden Asayiş Büro Amiri Başkomiser Emre Ö. yüzünden, polis memuru Kemal Ö. ise şüphelilerin av tüfeğiyle ateş açması sonucu elinden ve kolundan yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan ve sağlık durumları iyi olan yaralılar tedavi altına alındı.

MAHALLE ABLUKAYA ALINDI

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe'nin bizzat yönettiği operasyonda mahalle yaklaşık 100 polis ise abluka altına alındı. Gece yarısından sonra mahalleye panzer ile giren polis ekipleri güvenliği sağlarken, mahalle sakinlerinin evlerinden çıkmaması içinde anonslar yapıldı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerince olaya karıştığı belirlenen şüphelilerin evlerine yapılan baskında 3 adet av tüfeği, 2 adet tabanca, 500 gram eroin, 15 fişek satışa hazır sentetik uyuşturucu bonzai, 50 adet hap ele geçirildi. Olayla ilgili biri kadın 5 kişi gözaltına alındı. Silahlı kavgaya karıştığı belirtilen bazı şüphelilerinde firar etti öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Çorum Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title