Haberler

Çorum İl Genel Meclis Eski Üyeleri Yemekte Buluştu

Güncelleme:

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde il genel meclis eski üyeleri geleneksel hale getirdikleri yemekte bir araya geldiler.

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde geçtiğimiz dönem Çorum'da görev yapmış il genel meclis eski üyeleri geleneksel hale getirdikleri yemekte bir araya geldiler.

Osmancık Güven Et Lokantası'nda Çorum il genel meclisi eski üyeleri, 3 dönemdir İl Genel meclis üyeliği yapan üye Mehmet Özüdoğru'nun ev sahipliğinde bir araya geldiler. Birincisi Kargı ilçesi'nde yapılan ve geleneksel hale getirılen yemeğin ikincisi Osmancık'ta yapılırken, üçüncüsü ise İskilip ilçesi'nde yapılacak. Yemeğe Çorum il merkez ve İlçelerindeki geçtiğimiz dönem il genel meclisi üyeliği yapan üyeler katılırken, Aynı gün Çorum merkezde toplantı olması,bazı üyelerin de cenazede bulunmaları nedeniyle yemekli toplantıya üyelerden bazıları katılamadı.

Mehmet Özüdoğru konuşmasında "beraber görev yaptığım Çorum il genel meclisi eski üyeleri ile bir arada bulunmaktan son derece memnun olduğunu ifade ederek bu yemeği geleneksel hale getirdiklerini dile getirdi. Özüdoğru, sırayla Çorum merkez ve ilçelerde de böyle yemekli toplantılar yapacaklarını kaydederken geleneksel hale getirdiğimiz bu yemeklerimizin ikincisini yaptık. Devamı gelecektir. Bu yemeğe katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ayrıca gündemde Çorum vardı. Siyasette Çorum nabzı Osmancık'ta attı. Yemekte birçok konuya değinen eski üyeler bir arada olmaktan haz duyduklarını dile getirerek birlik ve beraberlik içinde partilerine tam destek verdiklerinin altını çizdiler.

Yemek sonrası Osmancık'ın tarihi,kültürel ve turistik yerleri gezildi. Tarih şehri Osmancık, üyeler tarafından çok beğenildiği belirtildi.



Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Özüdoğru Osmancık Kargı Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title