Haberler

Çorum Dilara, Cezaevi Önünde Anne ve Babasını Bekliyor

Dilara, cezaevi önünde anne ve babasını bekliyorYusuf ÇINAR/ÇORUM,(DHA) - OHAL kapsamında çıkarılan kanun hükmündeki kararname ile 38 bin kişinin tahliye olacağının açıklanmasının ardından Çorum'da anne ve babası cezaevinde bulunan 4 yaşındaki Dilara Mayalı, babaannesi ile birlikte iki gündür L Tipi Cezaevi önünde bekliyor.

Dilara, cezaevi önünde anne ve babasını bekliyor

Yusuf ÇINAR/ÇORUM,(DHA) - OHAL kapsamında çıkarılan kanun hükmündeki kararname ile 38 bin kişinin tahliye olacağının açıklanmasının ardından Çorum'da anne ve babası cezaevinde bulunan 4 yaşındaki Dilara Mayalı, babaannesi ile birlikte iki gündür L Tipi Cezaevi önünde bekliyor. Anne ve babasına kavuşmayı bekleyen Dilara, "Çok mutluyum" dedi.

OHAL kapsamında çıkarılan kanun hükmündeki kararname ile cezaevindeki birçok kişiye tahliye yolunun açılmasının ardından Dilara Mayalı da anne ve babasının yolunu gözlemeye başladı. Dilara, annesi Satı ve babası Aykut Mayalı'nın cezaevinde bulunması nedeniyle babaannesi 65 yaşındaki Sevcan Mayalı ile birlikte umutlu bekleyişlerini sürdürüyor. Dilara Mayalı, gözlerini cezaevi kapısından bir an olsun ayırmıyor.

Babaanne Sevcan Mayalı, oğlu ile gelininin bir suçtan dolayı cezaevinde bulunduğunu belirterek, dünden itibaren cezaevi önünde beklediklerini söyledi. Sevcan Mayalı, '4 tane torunuma da ben bakıyorum. Kimsemiz yok. Çocuğumun ve gelinimin bir an önce çıkmasını istiyorum. Çocuklarına kavuşmalarını bekliyorum" dedi.

Dilara Mayalı da anne ve babasının cezaevinden çıkmasını beklediğini belirterek, çok mutlu olduğunu söyledi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title