Haberler

Çorum'daki Otomobil Kurşunlama Olayında 4 Tutuklama

Çorum’da bir otomobili kurşunlama iddiasıyla jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çorum'da bir otomobili kurşunlama iddiasıyla jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Alay Komutanlığından olaya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, merkeze bağlı Bayat köyü yakınlarında M.Y. ve E.D'nin içinde bulunduğu 06 LZA 82 plakalı otomobilin kurşunlanmasıyla ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi. Yapılan çalışmalar sonucu operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, Ulukavak ve Gülabibey Mahallelerindeki evlerde saklandıkları tespit edilen E.Y., T.Ü., G.Y. ve A.Y. adlı şahısları gözaltına alırken, olayda kullanıldığı belirlenen 2 tüfeği de ele geçirdi.

Zanlılardan A.Y.'nin 12 ayrı suçtan arandığı öğrenilirken, jandarmada ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title