Haberler

Çorum'da Sahibiyle Kavga Edenlere Saldıran Pitbull'u Polis Vurdu

Çorum'da çıkan kavgada 24 yaşındaki Reha Tekin bıçaklanarak ağır yaralandı.

Çorum'da çıkan kavgada 24 yaşındaki Reha Tekin bıçaklanarak ağır yaralandı. Kavga sırasında Tekin'e ait 'Kuzey' adlı pitbull cinsi köpek, 29 yaşındaki Ömer Demiröz'e saldırdı. Başından ve boyun kısmından ısırılan Demiröz, köpekten kurtulamayınca, polis köpeği tabancayla vurarak öldürdü. Her iki yaralı da hastanede tedavi altına alındı.

Olay dün akşam Çorum Küçük Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. 24 yaşındaki Reha Tekin pitbull cinsi köpeği ile dolaşırken, daha önceden aralarında husumet bulunan 29 yaşındaki Ömer Demiröz ve 26 yaşındaki Mahmut Y. ile karşılaştı. Aralarında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Mahmut Y., üzerinde bulunan bıçakla Tekin'i vücudunun üç yerinden yaraladı. Bu sırada pitbull cinsi köpek, sahibiyle kavga eden Ömer Demiröz'e saldırdı. Kavga ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis, bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Köpeğin yerde Ömer Demiröz'e saldırdığını gören polis, müdahale edip kurtarmak istedi. Ancak başarılı olamayınca köpeğe ateş edip öldürdü.

Çağrılan ambulansla bıçaklanan Tekin ile köpeğin saldırısına uğrayarak baş ve boğun kısmından yaralanan Demiröz, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki yaralının da sağlık durumunun ciddi olduğu ifade edildi. Polis olayın ardından kaçan Mahmut Y.'nin yakalanması için soruşturma başlattı.

- Çorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Demiröz Çorum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

redbull:

hangisi hayvan anlayamadım sahibini koruyan mı ? sahıbını bıcaklayan mı ? yoksa sahıbını korumaya calısanı vuran mı ???

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title