Haberler

Çorum'da Otomobilin Üst Geçidin Ayağına Çarpması

Çorum'da üst geçidin ayağına çarpan otomobilde yaşamını yitiren aynı aileden 4 kişinin cenazeleri, Gölhisar ilçesinde defnedildi.

Çorum'da üst geçidin ayağına çarpan otomobilde yaşamını yitiren aynı aileden 4 kişinin cenazeleri, Gölhisar ilçesinde defnedildi.

Yakınları tarafından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Salih, eşi Sıddıka ile oğlu Yusuf ve kızı Vahide Özkan'ın cenazeleri, Gölhisar'ın Yamadı köyündeki evlerine getirildi.

Helallik alınmasının ardından köy mezarlığına götürülen cenazeler, cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Cenaze namazına ailesi ve yakınları ile Gölhisar Kaymakamı Muhammet Yasin Kırcı, Belediye Başkanı Ramazan Canural, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram ve vatandaşlar katıldı.

Çorum-Sungurlu karayolunun 45'inci kilometresi Koparan köyü mevkisinde dün, Salih Özkan'ın (50) kullandığı otomobil, üst geçidin beton ayağına çarpmıştı. Sürücü, eşi Sıddıka (47) ile çocukları Vahide (23) ve Yusuf Özkan (27) kaza yerinde yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA / Yerel

Hitit Üniversitesi Gölhisar Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title