Haberler

Çorum'da Önce 4.7, Sonra 4.1 Büyüklüğünde 2 Deprem

BELEDİYE BAŞKANI: CAN KAYBI YOKÇorum'un İskilip İlçesinde saat 14.57'deki 4.7 ve 15.02'deki 4.0 büyüklüklerindeki depremlerin ardından açıklama yapan İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, "Bayağı bir sarsıntı oldu.

BELEDİYE BAŞKANI: CAN KAYBI YOK

Çorum'un İskilip İlçesinde saat 14.57'deki 4.7 ve 15.02'deki 4.0 büyüklüklerindeki depremlerin ardından açıklama yapan İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, "Bayağı bir sarsıntı oldu. Herkes sokaklarda. Elimize şu an itibariyle ulaşan can kaybı yoktur. Ancak aprtmanların evlerin ve binaların cam ve duvarlarında çatlamalar meydana geldi. Ekiplerimiz can ve mal kaybı olup olmadığı konusuyla ilgili çalışmalarına devam ediyor" dedi.

Art arda meydana gelen sarsıntılarla birlikte korku ve paniğe kapılan ilçe sakinleri, evlerine girmedi. Depremde bazı binaların camlarının kırıldığı ve dış cephe kaplamalarının söküldüğü görüldü. Bazı binaların duvarlarında da çatlamalar meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Endsitüsü, saat 15.02'deki ikinci depremin büyüklüğünü 4.0'den Rechter ölçeğine göre 4.1 olarak revize etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Çatma İskilip Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title