Haberler

Çorum'da Kavga 1 Ölü 1 Yaralı

Çorum'da kavga 1 ölü 1 yaralıÇORUM'da bir restorantta çıkan kavgada 28 yaşındaki Adem Çetin öldürüldü.

Çorum'da kavga 1 ölü 1 yaralı

ÇORUM'da bir restorantta çıkan kavgada 28 yaşındaki Adem Çetin öldürüldü. ağabeyi 38 yaşındaki Ahmet Çetin ise yaralandı. Şüpheli olayın ardından kaçtı.

Olay, dün gece Çorum'un Kale Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerindeki Yöresel El Sanatları Lokali restorantında meydana geldi. 35 yaşındaki Sezgin S. ile Adem Çetin ve ağabeyi Ahmet Çetin arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sezgin S., yanında bulunan pompalı tüfekle, restoran içerisinde, kardeşlerin üzerine ateş açtı. Şüpheli, daha sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri tüfekle vurulan Adem Çetin'in öldüğünü belirledi. Bacağından vurulan Ahmet Çetin, ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis, restoran içerisinde ve önündeki delil topladı. Restoranda çalışan bazı kişiler de ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Ölen Adem Çetin'in cesedi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adem Çetin Kıbrıs Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title