Haberler

Çorum'da Fetö/pdy'nin İlk İddianamesi Tamamlandı

ÇORUM Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik ilk iddianame mahkemeye gönderildi.

ÇORUM Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik ilk iddianame mahkemeye gönderildi. 16'sı tutuklu 32 şüpheli hakkında hazırlanan ilk iddianamede 29 şüpheli hakkında ayrı ayrı 22.5 yıla kadar, 3 şüpheli hakkında da ayrı ayrı olmak üzere 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çorum'da yürütülen FETÖ/PDY yönelik soruşturmalar kapsamında ilk iddianame tamamlandı. Başsavcılık tarafından hazırlanan iddianame, Çorum 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına gönderildi. 15 gün inceleme süresi bulunan mahkemenin iddianameyi kabul etmesi halinde 32 şüphelinin yargılanmasına başlanacak. İddianamede, örgütün il imamı G.D. ile mütevelli heyeti üyeleri ile örgüte finansman sağlayan iş adamlarının yer aldığı 16'sı tutuklu, 12'si firarda olan, 3'nün adli kontrol kararıyla, 1'nin de tutuksuz yargılanmasına karar verilen 32 şüpheli hakkında 'silahlı terör örgütü yöneticiliği' ve 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçlarından hapis cezası istendi.

İddianamede yer alan şüphelilerden 29'u hakkında her biri için 15 yıldan 22.5 yıla kadar, 3'ü için de ayrı ayrı 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi. - Çorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title