Haberler

Çorum'da Birlik Yürüyüşü

Çorum'da birlik yürüyüşü

TÜRKİYE'de yaşanan terör olayları nedeniyle Çorum'da Teröre lanet, birliğe davet sloganıyla yürüyüş düzenlendi.

MHP Çorum İl Başkanlığı, Ülkü Ocakları ve Türkiye Kamu¬Sen İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Teröre lanet, birliğe davet yürüyüşüne 2 bin 500 kişi katıldı. Hürriyet Meydanı'nda toplanan grup tekbirler ve Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Polise Kalkan Eller Kırılsın, Vur de Vuralım, Öl de Ölelim, Ülkücü Hareket Engellenemezö sloganları eşliğinde Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Yürüyüşe, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Hürriyet Meydanı'ndan Atatürk Anıtı'na kadar yürüyen grup adına MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, basın açıklaması yaptı. Milletinin bir ve beraber olması gerektiğini, provokasyonlara gelmemesi gerektiğini belirten Aras, terör örgütü üyelerinin sokakları karıştırmak için her türlü yönteme başvurduğunu söyledi. Aras, Türkiye Cumhuriyeti var olacak, egemenlik kayıtsız şartsız milletin olacaktır. Şehadet deyince gözleri hasretle yaşaranlar, al bayrağı görünce yürekleri coşkuyla çarpanlar, İstiklal Marşı'nı duyunca göğüsleri gururla kabaranlar, birlik ve dayanışmamız daim olsun. Hak teala milletimizi korusun ve fitnecilere fırsat vermesin. Peş peşe saldırılarla yüreklerimiz kavrulmuştur. Milletimiz saldırılarla, bombalarla savrulmuştur. Ülkemiz korkunç bir kuşatma altındadır. Terör her yerde, teröristler her taraftadır. Yıkım ve parçalanma tufanı kapımıza dayanmıştır. Tahammül eşiği geçilmiş, sabır taşı çatlamıştır. Türk milleti felaket üstüne felaket yaşamaktadır. Terör örgütleri varlığımıza kastetmek için yarışmaktadır. Ama unuttukları, Türk milletinin asaleti ve gücüdür. Bu vatan, iblise ruhunu satan bir vaizin sözde vaazlarıyla ve emirleriyle nasıl düşmediyse, üç beş teröristin haince saldırılarıyla da düşmeyecektir. Zira bu vatan, toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi duranlarındır. Türk milleti hainlerden büyüktür. Devletimiz güçlüdür, ihanetin hakından gelecektir. Vatan sahipsiz değildir. Millet yetim değildir. Devlet öksüz değildi dedi.

Aras'ın açıklamasının ardından şehitler için dua edildi. Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Meydanı Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
title