Haberler

Çorum'da Amatör Maçta Ortalık Karıştı

Güncelleme:

Çorum'da oynanan Bölgesel Amatör Lig 5. Grup maçında Ulukavakspor ile Fatsa Belediyespor arasında oynanan maç sonunda kavga çıktı.

Çorum'da oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5'nci Grup maçında Ulukavakspor ile Fatsa Belediyespor arasında oynanan maç sonunda kavga çıktı. Her iki takım futbolcuları tekme tokat birbirine girdi. Polis kavgayı biber gazı sıkarak ayırdı.

Çorum'da BAL Ligi'nde Ulukavakspor, ligde kalması açısından büyük önem taşıyan maçta Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 3- 1 konuk takımın üstünlüğü ile sona eren maçın ardından saha karıştı. İddiaya göre hakemin bitiş düdüğü ile birlikte gülerek soyunma odasına doğru koşan Fatsa Belediyespor kalecisi Doğan Cankurtaran'ın bu hareketine ev sahibi takım taraftarları ve oyuncuları, tepki gösterdi.

Ulukavaksporlu futbolcular koşarak sahayı terk eden kaleci Doğan'ın peşinden koşup kovalarken, diğer futbolcular da birbirlerine girdi. Futbolcuların saha içerisindeki kavgasına polis biber gazı sıkarak müdahale etti. 2 futbolcu biber gazından etkilenirken, kavgaya konuk takım seyircileri de dahil oldu. Polisin güçlükle önlediği olaylarda biber gazından etkilenen oyunculara sağlık görevlileri müdahale etti. - Çorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatsa Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title