Haberler

Çorum'da 40 Bin Kitap, Kitap Severlerle Buluştu

Çorum'da 70 yayın evinin 40 bin kitapla katıldığı ve 30 Mayıs'a kadar sürecek olan "Kitap ve Kültür Günleri" adlı fuar başladı.

Çorum Belediyesi, İl Müftülüğü ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Şubesi işbirliğiyle düzenlenen 70 yayın evinin 40 bin kitapla katıldığı "Kitap ve Kültür Günleri"  fuarI başladı.

Hürriyet Meydanı'nda kurulan ve 30 Mayıs'a kadar kitap severleri   yazarlar, çeşitli etkinlikler  ve kitaplarla buluşturacak olan fuar düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, burada yaptığı konuşmada, geleceğe ait bilgilerin gelecek nesillere aktarılması konusunda büyük bir hazine olduğunu belirtti. Çorum Belediyesi olarak şehrin fiziki imkanlarının artırılmasının yanı sıra kültürel etkinliklere de imza attıklarını ifade eden Gül, Kitap ve Kültür Günleri'nin dördüncüsünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Gül'ün konuşmasının ardından fuarın açılışını, Vali Yardımcısı Zülkarnin Öztürk, Müftü Yardımcısı Tahir Kılıç, Yazar Turgay Güler yaptı.

Açılışın ardından kente gelen yazar Turgay Güler, Türkiye Diyanet Vakfı Yayın Evi'nin standında kendi kitaplarını okurları için imzaladı. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Hürriyet Meydanı Zeki Gül Türkiye Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title