Haberler

Çorum Belediyespor'un Yeni Sezon Hazırlıkları

Teknik Direktör İncedal: "Lige hazır gireceğiz dersek, kendimizi kandırmış oluruz.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Yavuz İncedal, "Lige hazır gireceğiz dersek, kendimizi kandırmış oluruz. Ligin üçüncü haftasına kadar tüm taşlar yerine oturmuş olur" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına kentte devam eden Çorum Belediyespor, Nazmi Avluca Futbol Sahası'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Yavuz İncedal, antrenmandan önce futbolcularla bir görüşme yaparak, takımdan beklentilerini anlattı. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman, ısınma hareketlerinin ardından yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

İncedal, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çok iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, futbolcuların genel yapısını görme açısından özellikle hazırlık maçlarının verimli geçtiğini ifade etti.

Takımın kadrosunu büyük oranda şekillendirdiğini anlatan İncedal, "Maçlar ve antrenmanlar bize kadronun oluşumu noktasında önemli ipuçları verdi. İskelet kadromuzdan 8-­9 futbolcunun yeri garanti. 2-­3 futbolcu için ise henüz bir karar vermedim. Bu futbolcular için kararımızı burada yapacağımız antrenmanlarda vereceğiz. Tabi ki eksiklerimizi de gördük. Mevkisel eksiklerimiz de var. Mesela bir golcü eksiğimiz var. Bunun için 3-­4 futbolcuyla görüşmeler devam ediyor. Bize katkı sağlayacağına inandığımız bir golcüyü kadromuza katacağız" ifadelerini kullandı.

Lige hazır olarak girmek istediklerini ancak bunun biraz zor olduğunu vurgulayan İncedal, "Burada yapacağımız son çalışma döneminde, eksiklerimizi tamamlamaya yönelik çalışmalarımız olacak. Lige hazır gireceğiz dersek, kendimizi kandırmış oluruz. Ligin üçüncü haftasına kadar tüm taşlar yerine oturmuş olur" dedi. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Çorum Belediyespor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title