Haberler

Çorum Belediyespor-Trabzonspor Maçına Doğru

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Spor Toto 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor ile Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor arasında, 26 Ekim'de Çorum'da yapılacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Spor Toto 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor ile Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor arasında, 26 Ekim'de Çorum'da yapılacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

Çorum Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda 26 Ekim Çarşamba günü saat 14.30'da başlayacak maçın biletlerinin, satışa çıkarıldığını söyledi.

Yönetim kurulu olarak bilet fiyatlarını, açık tribün için 30, kapalı tribün için de 60 lira olarak belirlediklerini hatırlatan Altunkaya, "Şu ana kadar, ilk gün olmasına rağmen bin adet bilet satıldı. Yoğun bir talep var. Maçı izlemek isteyenlerin biletlerini hemen almasını tavsiye ediyorum. İnşallah maç günü de stadı taraftarlarımızla dolduracağız. Tüm taraftarları stadımıza bekliyoruz." diye konuştu.

Bu arada, karşılaşmanın oynanacağı stat önünde kurulan stanttan yapılan bilet satışına, taraftarların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Maç için bilet satın alan Güngör Atak, "Bilet için ciddi anlamda yoğun bir talep var. Çevre illerden arayan arkadaşlarımız da oluyor. Ben 10 tane bilet satın aldım. Belki biraz daha alabilirim." ifadesini kullandı.

Ali Atan ise Trabzonspor taraftarı olduğunu ancak bu maçta memleketinin takımı Çorum Belediyespor'u destekleyeceğini dile getirerek, "Trabzonspor gibi Türkiye'nin en önemli kulüplerinden biriyle karşılaşacağız. Bu maçtan da galip ayrılıp, Çorum Belediyespor'un gücünü tüm Türkiye'ye göstermek istiyoruz. Takımımızın bunu başaracağına inanıyorum. Ben de Trabzonspor taraftarı olarak Çorum Belediyespor'a katkıda bulunmak için biletimi aldım. İnşallah 26 Ekim'deki maçta gülen taraf biz oluruz. Trabzonspor'u seviyoruz ama bizim önceliğimiz memleketimizin takımı." şeklinde konuştu.

Öte yandan, karşılaşma öncesi ilk etapta 5 bin biletin satışa sunulduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Spor

Çorum Belediyespor Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title