Haberler

Çorum Belediyespor Güreş Takımından 2 Altın Madalya

Türkiye Gençler Karakucak Şampiyonası’nda Çorum Belediyespor güreş takımı bireysel ve takım kategorisinde şampiyon oldu.

Türkiye Gençler Karakucak Şampiyonası'nda Çorum Belediyespor güreş takımı bireysel ve takım kategorisinde şampiyon oldu.

Çorum Belediyespor'un her alanda gelişme kaydettiğini ifade eden Amatör Sporlardan Sorumlu As Başkanı Mustafa Ercan, son zamanlarda her branşta önemli başarılar elde ettiklerini, bu başarıların da gün geçtikçe arttığını söyledi.

Çorum Belediyespor olarak katıldıkları Gençler Karakucak Türkiye Şampiyonası'ndan da iki altın madalya ve birçok dereceyle döndüklerini dile getiren Ercan, "Bu hem Çorum hem de Çorum'umuzun tanıtımı adına çok önemli" dedi.

Güreşin Çorum'da artık bir marka olduğunu belirten Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke de "Güreş alanında elde ettiğimiz başarıların hepsi destekle elde edilebilecek başarılardır. Bu anlamda Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü bizlere olan desteğini hiç bir zaman esirgemedi. Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çorum Belediyespor'un takım halinde kazandığı kupayı Takım Antrenörü Ruşen Çetin beraberinde Çorum Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke ve Çorum Belediyespor Amatör Sporlardan Sorumlu As Başkan Mustafa Ercan teslim aldı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çorum Belediyespor Mustafa Ercan Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title