Haberler

Çorum Belediyespor'dan Bekiroğlu'na Ziyaret

Çorum Belediyespor Kulübü, yöneticileri AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nu ziyaret etti.

Çorum Belediyespor Kulübü, yöneticileri AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'nu ziyaret etti.

Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, ziyarette AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'na Çorum Belediyespor atkısı ve formasını hediye etti.

Şehrin tek profesyonel takımı olarak tüm siyasi partilerin desteğini beklediklerini dile getiren Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül, sadece maddi değil, manevi olarak da destek beklediklerini ifade etti.

Konuşmasında Çatalcaspor'dan örnek veren Gül, "Çatalcaspor ile oynadığımız maç öncesi kulüp başkanı ile yaptığımız sohbette duyduklarımız bizi son derece mutlu etti bir o kadarda düşündürdü. Kulüp yönetiminde hem CHP'li hem AK Partili isimler var. Kulüp Başkanı 'Biz takıma katkı sağlayacak her şeyde birlikte hareket ediyoruz' dedi. Biz ise sanki karşı karşıya taraflarmışız gibi bakılmasından son derece rahatsızız. Geçtiğimiz günlerde CHP'yi ziyaretimizde bu rahatsızlığımızı dile getirdik. Biz ayrım gayrım istemiyoruz tüm Çorumlulardan destek bekliyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Çorum Belediyesporun bu şehrin değerlerinden birisi olduğunu belirterek, kulüp yönetiminin özverili bir şekilde çlıştığını söyledi.

Bu fedakarlıkların karşılığında Çorum Belediyespor'un daha üstlerde olması gerektiğine inandığını dile getiren Bekiroğlu, "Ama bazen şanssızlıklar nedeniyle işler rayında gitmiyor. 'Marifet iltifata tabidir' sözü tam olarak size uygun bir söz. Lafa geldiğinde herkes spordan anlıyor. Ancak 'gel şuna el at' dediğiniz zaman kimseyi bulamıyorsunuz. STK'larımızı temayül yoklamasında bir kez daha gördük ki son derece renkli. Bu renkliliğin bir parçası ve ortak paydamız olan şehrin takımına hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Şunu da söylemek isterim ki bugüne kadar Çorum Belediyespor'un izlediğim hiç bir maçında mağlup olmadı. Yönetim olarak yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz destek vermeye çalışacağız. Sizler moralinizi bozmayın. Elinizi taşın altına koyarak Çorum için bir şeyler yapmaya çalıştığınızı biliyor ve sizin yanınızda olduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum" diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çorum Belediyespor Zeki Gül Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title