Haberler

Çorum Belediyesi Yaz Kurslarına Büyük İlgi

Çorum Belediyesi tarafından açılan yaz kursları büyük ilgi görüyor.

Çorum Belediyesi tarafından açılan yaz kursları büyük ilgi görüyor.

Gençlik merkezlerinde açılan yaz kurslarına katılan öğrenciler eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarıyorlar.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaz kursları ile çocukların yaz dönemlerinin dolu dolu geçtiğini belirterek, gençlerin kurslarla tatillerini daha eğlenceli halde geçirdiğini söyledi.

Buhara Kültür Merkezi'nin yanı sıra Bahçelievler, Mimar Sinan, İkbal ve Akkent Gençlik Merkezlerindeki kurslara 3 bin 95 öğrencinin devam ettiğini kaydeden Başkan Külcü, "Gençlik Merkezlerimizde eğitime destek kursları, sanat ve yetenek kursları, spor kursları ve Kur'an-ı Kerim dersleri gibi çok sayıda alanda öğrencilerimize kurslar veriyoruz. Gitar bağlama, akıl oyunları, mental, drama, model uçak, fen bilgisi, matematik, Türkçe, İngilizce ve sosyal bilgiler alanlarında kendilerini geliştirmek isteyen gençlerimiz bu merkezlerimizden istifade ediyor. Sosyal Belediyecilik anlayışımızın gereği olarak gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Gençlerimiz arasındaki iletişim ve dayanışmayı, kardeşlik duygularını güçlendirmeye çalışıyoruz. Yaz kurslarımıza katılan tüm gençlerimizde de bu ışığı görüyoruz" dedi.

Başkan Külcü, gençlik merkezlerindeki yaz kurslarına katılan 2 bin 480 öğrencinin fen bilgisi, matematik, Türkçe, İngilizce, sosyal bilimler gibi eğitime destek kurslarına, 2 bin 410 öğrencinin gitar, bağlama, akıl oyunları, mental, drama ve model uçak gibi sanat ve yetenek kurslarına, 706 öğrencinin de Kur'an-ı Kerim derslerine devam ettiğini sözlerine ekledi.

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerindeki yaz kurslarına katılan öğrencilerden Dilferah Aybir, anne ve babasının gençlik merkezine gelmesinde yönlendirici olduğunu ifade ederek, "Kur'an-ı Kerim'i bana öğreten öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Bize bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ederim" dedi.

Yaz kursuna katılan Elif Sultan Özçelik isimli öğrenci de gençlik merkezlerinin gençlere yeni bir dünya sunduğunu kaydederek, yaz kurslarına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Külcü Bahçelievler Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title