Haberler

Çorum Belediyesi'nden Asfalt Çalışması

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri Gülabibey mahallesi Kapaklı 1. Sokak’ta asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt ekipleri Gülabibey mahallesi Kapaklı 1. Sokak'ta asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Çorum Belediyesi'nin Ortakapaklı bölgesinde Hz. Ebubekir Camii civarında önemli önemli çalışmalar yaptığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, "Hz. Ebubekir Camii önünde bulunan şadırvan, wc ve abdesthaneler ihtiyaca cevap vermiyor ve aynı zamanda yeni yapılan düzenleme ile yolun içerisinde kalıyordu. Camii cemaatinin kullanabilmesi amacıyla yeni abdesthane, wc ve şadırvan yaptık. Kuruköprü Deresi kenarında bulunan Kapaklı 1. Sokak'ta yerleşim yerlerinin yoğun Çorum Belediyesi'nin Ortakapaklı bölgesinde yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren bölge sakinleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür etti. Çorum Belediyesi'nin bölgelerinde yol ve kaldırım çalışmalarına devam ettiğini belirten mahalle sakinleri "Belediyemiz Hz. Ebubekir Camii'ne çok büyük destekler sağladı. Kadınların ve çocukların Allah'ın kelamını öğrenecekleri Kur'an kursu yaptı. Mahallemizde Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu inşaatı devam ediyor. Tüm bu çalışmalar için Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye, Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve emeği geçen tüm personele teşekkür ediyoruz" diye konuştular. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Külcü Kapaklı Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title