Haberler

Çorum Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen "2. Birimler arası Halı Saha Futbol Turnuvası" Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün yaptığı başlama vuruşu ile başladı.

Turnuva öncesi konuşan Başkan Külcü, bu yıl 2.'si düzenlenen birimler arası halı saha futbol turnuvasının öneminden bahsetti. Belediye çalışanlarının Çorum'un daha güzel hale gelmesi için yoğun tempoda çalıştığını belirten Başkan Külcü, "Personelimizin biraz stres atması ve değişik birimlerde çalışan personelimizin daha iyi kaynaşması için bu tür organizasyonlar düzenliyoruz. İki grup halinde toplam 20 takım ve 229 sporcu mücadele edecek. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün ilk vuruşu ile başlayan turnuvanın ilk maçını Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Ahmet Yabacıoğlu, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Hitit Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Faruk Yamaner de izledi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Külcü Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title