Haberler

Çorum - Bakan Gürcan 13 Yılda Ciddi Adımlar Atıldı

Dha Yurt: Bakan Gürcan: Türk toplumu sağduyusunu sokakta değil, sandıkta gösterdi (2) BAKAN GÜRCAN: 13 YILDA CİDDİ ADIMLAR ATILDI Çorum'un Osmancık İlçesi'ndeki programının ardından kent merkezine geçen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Çorum Valiliği binası önünde Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum Milletvekilleri, il yöneticileri ve bürokratlar tarafından karşılandı.

Dha Yurt: Bakan Gürcan: Türk toplumu sağduyusunu sokakta değil, sandıkta gösterdi (2)

BAKAN GÜRCAN: 13 YILDA CİDDİ ADIMLAR ATILDI

Çorum'un Osmancık İlçesi'ndeki programının ardından kent merkezine geçen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Çorum Valiliği binası önünde Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum Milletvekilleri, il yöneticileri ve bürokratlar tarafından karşılandı. Karşılama töreninin ardından Valilik makamına geçen Bakan Gürcan burada Vali Ahmet Kara ile bir süre görüştü.

Bakan Gürcan, Valiliği ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Türkiye'de sosyal politikalar alanında önemli gelişmeler sağladığını dile getirerek, "Sosyal yapıyı güçlendirmek için son 13 yılda ciddi adımlar atıldı. Bakanlık olarak bu yıl ödeneğimizi artıracağız. Bu kapsamda Çorum'un da ihtiyaçlarını belirleyip ne tür çalışmalar yapılacağını planlayacağız" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ın basın danışmanı ise zaman zaman gazetecilerle tartıştı. Basın danışmanına kentte görev yapan basın mensupları tepki gösterdi. Bakanın ziyaret programı devam ederken ellerindeki fotoğraf makinesi ve kameraları yere bırakan gazetecilerin bu tepkisi Bakan Gürcan'ın da dikkatini çekti. Vali Ahmet Kara ve Çorum Milletvekili Salim Uslu, basın mensuplarının yanına geldi. Yaşanan sorunu dinleyen Vali Kara ve Milletvekili Uslu, konuyu Bakan'a iletti. Huzurevi ziyareti sonunda dışarıya çıkan Bakan Ayşen Gürcan, gazetecilerle bir süre görüştü. Basın danışmanının gazeteciler yönelik davranışının doğru olmadığını belirten Bakan Gürcan gazetecilerden özür dileyerek danışmanını uyardı.

Daha sonra programına devam eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Çorum Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, burada eğitim gören engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan daha sonra merkeze bağlı Güney Köy'de şehit ailesini ziyaret etti. Geçen 6 Ekim'de Van'da şehit düşen polis memuru Yaşar Uysal'ın baba evini ziyaret eden Bakan Gürcan, aileye başsağlığı diledi. Ziyaret sırasında şehit için Kuran-ı Kerim okunurken, Bakan Gürcan, şehit polisin 2 yaşındaki kızını biran olsun kucağından bırakmadı. Ardından Alaca İlçesi'ne geçen Bakan Ayşen Gürcan buradaki ziyaretlerinin ardından Ankara'ya döndü.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR / ÇORUM,(DHA)

=====================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşen Gürcan Ahmet Kara Çorum Dha Politika Güncel Haberler

title