Haberler

Çorlu SYDV'den İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Güncelleme:

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının 3 bini aşkın vatandaşa destek olduğunu söyledi.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV) 3 bini aşkın vatandaşa destek olduğunu söyledi.

Doğan, ihtiyaç sahibi 80 yaşındaki Saadet Kurdalı'yı evinde ziyaret etti. Ramazan dolayısıyla vatandaşları evlerinde ziyaret ederek yanlarında olduklarını göstermeye çalıştıklarını belirten Doğan, şöyle konuştu:

"Ziyaretler kapsamında Havuzlar Mahallesi'ndeki tek göz odasında yaşayan 80 yaşındaki Saadet Kurdalı'ya geldik. Yaşlı kadına işitme güçlü çektiği için cihaz alacağız. Ayrıca kendisine maaş bağladık. Ramazan ayı boyunca SYDV tarafından bin 500 aileye yüz ellişer lira olmak üzere toplam 225 bin liralık nakdi yardım yaptık. Nakdi yardımın yanı sıra farklı yardımlarımız da oldu. Vakıf olarak 3 bini aşkın vatandaşımıza destek oluyoruz."

Doğan, devlet olarak ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek şefkat ve saygılarını gösterdiklerini ifade ederek, "Onların duaları her şeyden kıymetlidir. Devlet kimsesizlerin kimsesidir" diye konuştu. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title