Haberler

Çorlu Suriye Şehidi Acar, Bir Gün Önce Annesini Aramış Beni Merak Etme

Çorlu Suriye şehidi Acar, bir gün önce annesini aramış Beni merak etme

Suriye şehidi Acar, bir gün önce annesini aramış: Beni merak etme

SURİYE'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı sırasında dün teröristlerin saldırılarında şehit olan 14 askerden Uzman Çavuş 23 yaşındaki Akın Acar, bir gün önce telefonla aradığı annesi Hanife Acar'a operasyona gideceklerini belirterek, " Anne ben iyiyim, operasyona gideceğiz. Beni merak etme" demiş.

Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı sırasında dün teröristlerle El Bab'ta terörist saldırılarda şehit olan 14 askerden Uzman Çavuş Akın Acar'ın Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde yaşayan annesi Hanife Acar'a acı haberi Kaymakam Levent Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, askeri yetkililer tarafından verilmişti. Kaymakam ve beraberindeki yetkilileri kapıyı açınca karşısında gören anne Hanife Acar, "Oğluma bir şey oldu, siz bundan geldiniz. Ben biliyorum" diye baygınlık geçirmişti.

Bir süre önce askerden gelen ve iş bulamayınca uzman çavuş olduğu belirtilen Akın Acar'ın, şehit olmadan bir gün önce annesi Hanife Acar ile telefonla görüştüğü belirtildi. Şehit Acar, telefonla aradığı annesine operasyona gideceklerini belirterek, " Anne ben iyiyim, operasyona gideceğiz. Beni merak etme" demiş. Anne Acar'ın ise olay günü oğluna, "Oğlum nasılsın diye" mesaj gönderdiği ancak bir cevap alamadığı öğrenildi.

KOMUTAN ZİYARET ETTİ

Çorlu 5'inci Kolordu Komutanı Tümgeneral Şenol Alparslan, şehit Uzman Çavuş Akın Acar'ın evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Şehit annesi Hanife Acar, karşısında komutanı görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Tümgeneral Alparslan, acılı anneyi uzun süre teskin etmeye çalıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suriye Çorlu Politika Güncel Haberler

title