Haberler

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Kaymakam Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Türk milletinin dünya tarihinde eşine ender rastlanır büyük bir destan yazarak ve tüm zorluklara göğüs gererek Cumhuriyeti kurduğunu belirten Kaymakam Kılıç, "Genç Türkiye Cumhuriyeti, gelişmesini kesintisiz sürdürerek adım adım bugüne gelmesini sağlamıştır. Cumhuriyet, milletimizin, bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin açık ifadesi olmasının yanı sıra milletimizin medeni dünya ile bütünleşme kararlılığının göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 92. yılını kutluyor, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Kılıç Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

title