Haberler

Çorlu Kaymakamı Kılıç Açıklaması

"Metropol durumundaki devasa bir şehir olan Çorlu'da, güzel işler yapmak istiyoruz"

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, "Metropol durumundaki devasa bir şehir olan Çorlu'da, güzel işler yapmak istiyoruz" dedi.

Kaymakam Kılıç Emlak Konutları mevkisinde merkezi bulunan Çorlu Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti.

Kılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, Çorlu Gazeteciler Derneği'nin çalışmalarını başarılı bulduğunu ifade ederek, Çorlu'ya gelişinin ardından ilk önce ziyaretleri kabul ettiğini ve ardından da kendisinin iadei ziyaretlere başladığını söyledi.

Çorlu'nun devasa ve büyük bir şehir olduğunu belirten Kılıç, " Çorlu, tarımı ve sanayisi ile pek çok şehirden büyük. Çorlu gerçekten sanayisi ile Türkiye'de ün yapmış bir şehir konumunda. Metropol durumundaki devasa bir şehir olan Çorlu'da, güzel işler yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Gazetecilerimizin sorunlarını dinlemek ve onlara çare olmak için elinden geleni yapacağını da ifade eden Kılıç, gazetecilerin bir anlamda da kamu görevi yaptıklarını belirterek, "Basın çok güçlü bir yapıya sahip, geldiğim günden bu yana sizlerle iyi ilişkiler içerisinde olduk, bundan sonra da böyle olmasını temenni ediyorum. Çorlu'daki gazetelerin çıtaları gerçekten çok yüksek. Gerek haber kalitesi, gerekse baskı kalitesi ile farklarını ortaya koyuyorlar" ifadelerini kullandı.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre de, her zaman kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile iyi niyet çerçevesinde bir arada olduklarını söyledi.

Sürekli olarak haber konularında bir araya geldiklerini belirten Başkan Silistre, "Sizlerin bizlere ziyaretinden memnuniyet duyduk. Dernek merkezimizde bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu olarak her daim güzel ve başarılı projelere imza atmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Dernek olarak düzenlediğimiz etkinlikler kapsamında üyelerimizin eğitimlerine de sosyal hayatına da katkı sağlamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Levent Kılıç Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title