Haberler

Çorlu'dan Kısa Kısa

Karma Dövüş Sanatlarında Türkiye'yi başarıyla temsil ederek dünya şampiyonluğunu kazanan Ensar Akbayır, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Karma Dövüş Sanatlarında Türkiye'yi başarıyla temsil ederek dünya şampiyonluğunu kazanan Ensar Akbayır, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Baysan'a bilgi veren Akbayır, Almanya'da bir süre eğitim aldığını ve ardından çıktığı ilk maçında rakibini maçın 60. saniyesinde nakavt ettiğini anlattı.

Branşında ve kilosunda dünya şampiyonu olan Akbayır'a, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dileyen Baysan ise, sporcuyu tebrik etti.

Baysan, sporun önemine değinirken, "Bizler spora ve sporculara destek veriyoruz. Sizin aldığınız başarı bizleri çok sevindirdi. Bundan sonraki spor hayatınızda da bu tür başarıların olmasını temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Çorlu'da, yapılan alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, konuyla ilgili AA muhabirine açıklamasında, ilçe genelinde yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde halkın mağdur olmaması için asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından ilçe genelinde özellikle de ana arterlerde yapılan alt yapı çalışmalarının bittiği yerlerde vakit kaybetmeden asfaltlamaya başladıklarını belirten Baysan, bazı yollarda asfaltlamanın tamamlanarak ulaşıma açıldığını, bazı yollarda da çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Ekiplerin, halkın ve sürücülerin mağdur olmaması için gece mesaisi yaparak asfaltlama çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Baysan, "İlçemizde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfaltlamaya başladık. Bazı ufak alanlarda asfaltlama çalışmalarımız bitirilerek ulaşıma açıldı. Ama bazılarında da devam ediyor. Ana arterler başta olmak üzere gece dahi çalışıyoruz." diye konuştu.

ÇBSK basketbolcu yetiştiriyor

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) basketbolcu yetiştirmeye başladı.

Kulüp Başkanı Hasan Eligül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak sporun birçok dalında boy gösterdiklerini söyledi.

Basketbol branşında biraz daha etkili olduklarını dile getiren Eligül, yaş gruplarına göre basketbol takımlarının olduğunu belirtti.

Eligül, minik, genç, yıldız ve A takımlarının olduğu basketbol branşında sporcu yetiştirmek için girişimlerde bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Kulüp olarak değişik yaş gruplarında basketbol takımlarımız var. Bunlar yerel ve ulusal müsabakalara çıkıyor. Şimdi, bölgemizden yetenekli basketbolcuları genç yaşta tespit ederek yetiştirmek için çalışma başlattık. Rutin aralıklarla seçmeler yaparak, kulübümüze basketbolcu kazandıracağız. Bu sporcularımızı hocalarımız tarafından eğitierek, bölgeki diğer kulüplere kazandıracağız."

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Akbayır Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title