Haberler

Çorlu'dan Kısa Kısa

İçişleri Bakanlığının yayımladığı 2016 yılı Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a veda ziyareti gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığının yayımladığı 2016 yılı Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Başkanlık makamında yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirten Baysan, Salihoğlu'na yeni görev yerinde başarılar diledi.

Birlikte aynı projelerde olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Baysan, "Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Bizim açımızdan büyük bir sürpriz oldu. Bu kısa sürede güzel girişimleriniz oldu. Belediyemize yaptığınız yardımlar ve verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Vali Enver Salihoğlu ise görev süresinde kendisine verilen destekten ötürü çok memnun olduğunu ifade etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Çorlu'da mevsimlik çiçekler ekiliyor

Çorlu Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle ilçedeki parkları mevsimlik çiçeklerle süslüyor.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin şehir genelinde bulunan park ve meydanları mevsimlik çiçeklerle süslediğini söyledi.

Baysan, beyaz ve kırmızı sakız sardunya dikiminin yanı sıra meydanı mevsim çiçekleri ile bezeyen ekiplerin, 329 metre karelik alana sahip olan Atatürk Parkı'na da pembe, beyaz, kırmızı ve turuncu renklerde sardunya diktiğini kaydetti.

Çalışmalarda Bağımsızlık ve Özgürlük Parkı'nda bin 212 kırmızı, pembe ve somon renklerinde, Bağlar Kavşağı'ndaki yeşil alana bin 92 pembe tonlarında ve Tarihi Belediye Binası bahçesine ise 360 adet sardunya dikildiğini ifade eden Baysan, "Şehir genelinde çiçek ekimlerini sürdüren ekiplerimiz, kadife dikimlerine de başlarken, Faik Teber Kavşağı, Santral ve Adalet Parkları'nı da kadifelerle donattı. Çorlu'da ki parklar ve yeşil alanlarda mevsimlik çiçek dikimlerine devam edilecek." dedi.

"Memleketim Nazım Hikmet" isimli müzikli gösteri sahnelendi

Çorlu'da, Nazım Hikmet'in hayatının anlatıldığı "Memleketim Nazım Hikmet" Çorlu'lu seyirciyle buluştu.

Enver Aysever'in Nazım Hikmet'in ölümünün 53'ncü yıl dönümü anısına kaleme aldığı müzikli gösteride, memleket hasreti, aşklar, vatan sevgisi ve benzeri temalar üzerinde duruldu.

Seyirci tarafından beğeniyle izlenen gösteri sonunda sahneye çıkarak oyunculara teşekkür eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, sahnelenen eserin çok güzel olduğunu söyledi.

Herkesin beğeni ile izlediğini belirten Baysan, "Aysever'e ve tüm gösteri ekibine teşekkür ediyorum. Duygu dolu anlar yaşadık. Çorlu'da bu tür etkinlikleri sayılarını arttırarak devam ettireceğiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Enver Salihoğlu Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title