Haberler

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO), Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından, TS ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde gerçekleştirilen gözetim tetkiki yapıldığı bildirildi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO), Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından, TS ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde gerçekleştirilen gözetim tetkiki yapıldığı bildirildi.

Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, yaptığı açıklamada, TSE İstanbul Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Tekin Özgen tarafından gerçekleştirilen ve başarıyla sonuçlanan incelemenin ardından Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki'nden sorunsuz olarak geçtiklerini belirtti.

Yapılan incelemecilerin ardından TSO EN ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesinin devamlılığına karar verildiğini ifade eden Sülün, "Bir gün boyunca titizlikle süren gözetim tetkikler, başarı ile tamamlandı. Bağımsız bir göz tarafından yapılan bu değerlendirme bizleri son derece mutlu etmiştir. Biz duvarlara asılan belgeden ziyade, üyelerimizin ve tüm halkımızın memnuniyetini esas alarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu hizmetlerimizin de standartlara uygun olması bizleri gururlandırmıştır." dedi.

Çorlu TSO yeni meclis başkanını seçti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) yeni meclis başkanlığına İsmail Güleroğlu seçildi.

1 Kasım 2015 genel seçiminde AK Parti Tekirdağ Milletvekili olarak seçilen Metin Akgün'ün, meclis başkanlığından istifa etmesi dolayısıyla Çorlu TSO çok amaçlı salonunda seçim yapıldı.

Yapılan oylamalar sonucu Çorlu TSO Meclis Başkanlığına İsmail Güleroğlu seçildi.

Güleroğlu, yaptığı konuşmada, bölgede sanayici ve iş adamlarının sorunlarına yönelik çalışmalar hazırladıklarını belirterek, "Ben daha önce de burada yöneticilik yaptım. Çok köklü ve güzel projelere hep beraber imza attık. Şimdi de yeniden meclis başkanı olarak göreve getirildim. Bundan dolayı çok mutluyum." dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Enis Sülün İstanbul Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title