Haberler

Çorlu'dan Kısa Kısa

Trakya İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (İŞTRAK) Yönetim Kurulu üyeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Trakya İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (İŞTRAK) Yönetim Kurulu üyeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

İŞTRAK Başkanı Burak Üntürk, ziyarette yaptığı konuşmada, göreve gelen yeni yönetimin ardından kent yöneticilerine ziyaretlerde bulunduklarını belirtti.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili Bayan'a bilgi aktaran Üntürk,  ziyaretlerinin kamu kurumlarına yönelik devam edeceğini ifade etti.

Kendisine yapılan ziyaretten memnun olduğunu kaydeden Baysan ise şunları söyledi;

"İş dünyası Çorlu için çok önemli bir oluşum. İŞTRAK, bölgede iş dünyasına katkı sağladığı gibi, sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçiriyor. Bizde, kendilerine elimizden geldiği kadar destek olacağız."

- Türkgücü OSB müteşebbis heyeti toplantısı yapıldı

Türkgücü OSB müteşebbis heyeti Ekim ayı olağan toplantısının yapıldığı bildirildi.

Çorlu Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Türkgücü OSB Müdürlüğü'nde yapılan toplantıda 4 maddeden oluşan gündem maddesinin müteşebbis heyet tarafından değerlendirilerek karara bağlandığı bildirildi.

Toplantıya Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ile Türkgücü Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti üyeleri katıldı.

Baysan'dan ziyaretler

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Müftülüğü ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'la birlikte Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gülmek'i müftülük binasında ziyaret eden Baysan, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.

Müftü Gülmek'e çalışmalarında kolaylıklar dileyen Baysan, "İlçemizde müftülüğümüz ile birlikte zaman zaman çalışmalarımız oluyor. İnsan odaklı projelerimizin birçoğunu müftülüğümüz ile birlikte yürütüyoruz. Bölgede, bundan sonra da çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi.

Yapılan ziyaretin ardından Baysan, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nü de ziyaret etti.

Buradaki ziyarette Baysan, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Burhan Alim ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi İsmail Ünal Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title