Haberler

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediye meclisi toplandı.

Çorlu Belediyesi haziran ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapılan meclis toplantısında, gündem maddeleri görüşüldü.

Norm kadronun yeniden düzenlenmesi, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı koşullarının düzenlenmesi, Çoban Çeşme Aile Sağlık Hekimliği'ne tahsis edilen yerin tahsis süresinin 2 yıl süre için uzatılması, yürürlüğe giren büyükşehir belediyesi kanunu gereğince ilçeye tahsis edilen iller bankası ödeneklerinde yaşanan büyük düşüş ile Çorlu'ya bağlanan belde belediyeleri ve mahalleye dönüştürülen köy muhtarlıklarından devralınan borçlarının ödenebilmesi, ve pazar yeri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılması hususu görüşülerek karara bağlandı.

-Baysan'a ziyaretler

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Çorlu Şubesi yönetimi, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

TEMAD Çorlu Şubesi Başkanı Cemil Bayram, Baysan'a dernek projelerini anlattı.

Baysan da, kendisine yapılan bu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, "'TEMAD, bölgemizde faaliyet gösteren önemli derneklerimizden biri. Bu derneğimizle zaman içerisinde beraber bazı çalışmalar yaptık. Bundan sonra da yapabiliriz'" dedi.

Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Cemil Aslan da Baysan'ı ziyaret etti.

Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatih Sanlav ve Eğitim Müdürü Adem Yıldırım'ın eşlik ettiği ziyarette Aslan, Baysan'ı yeniden belediye başkanı seçilmesi nedeniyle tebrik ederek, şilt hediye etti. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Ünal Çeşme Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title