Haberler

Çorlu Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı

Çorlu Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi Başkanvekili Serhad Çatalkaya başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün yapacağı hizmet alımı ihalesinin gelecek yıllara ait hizmet yüklenmesi, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt'un bilgilendirmede bulunduğu Çorlu Belediyesi 2016 Mali Yılı Performans Programı, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Değer Kara tarafından sunulan komisyon raporu, 4 maddeden oluşan ve İmar Komisyonu Başkanı Fatma Gürel tarafından meclise sunulan imar komisyon raporu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü'nün Çorlu sınırlarında yer alan toplamda 24 bin 800 metrekare alana sahip 393 ada 1 ve 2 parsellerin Çorlu, Ergene, Kapaklı, Saray ve Çerkezköy ilçelerine hizmet verecek Park ve Bahçeler Şefliği ve depo alanı olarak kullanılmak üzere tahsis talebi konuları görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda ayrıca, Çorlu Belediyesi Meclisi, 2016 yılı bütçe ve ücret tarifesini görüşmek üzere 27 Ekim 2015 Salı günü ekim ayı ek meclis toplantısını gerçekleştireceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Yerel

Fatma Gürel Tekirdağ Kapaklı Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title