Haberler

Çorlu Belediyesi Basketbol Takımı 3. Ligde

Güncelleme:

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül, "2014 2015 sezonunda basketbol takımımız 3. lige kabul edildi" dedi.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül, spor kulüplerinin çatısı altında bulunan basketbol takımının yeni sezonda 3. ligde mücadele ederek bölgeyi temsil edeceğini söyledi.

Basketbol takımlarının, Türkiye Basketbol federasyonu yetkililer tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu 3. ligde oynamasına karar verildiğini ifade eden Eligül, bu durumun kendilerini de son derece mutlu ettiğini bildirdi.

Eligül, kendi sporcularını yetiştirerek takımda forma verdiklerini belirterek, "Basketbol takımımız, bölgesel ligde ve diğer liglerde boy gösterdi. Yaptığımız girişimler neticesinde, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri bazı değerlendirmeler yaptı. Bu değerlendirmeler sonucu takımımızın, 3. ligde oynayabileceğine karar verildi. Bu karar elimize yeni ulaştı. Hafta başı resmi müracaatlarımızı yapacağız. 2014-2015 sezonunda basketbol takımımız 3. lige kabul edildi" diye konuştu.

Eligül, takımda 16 sporcunun yer aldığını ifade ederek, "Takımımızda şu anda 16 sporcumu var. Bunlar, antrenmanlarına düzenli olarak hocaları Seçkin Ertek ve Emre özak gözetiminde devam ediyorlar. Basketbol 3. Ligi'nde, 2 takım arasında ve iki grupta mücadele edeceğiz. Her ne olursa olsun, iddialıyız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title